ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η ραχοκοκαλιά των υπηρεσιών μας. Απαντάμε άμεσα στους υποψήφιους καλεσμένους σας όλο το 24άωρο.

Αντιμετωπίζουμε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλες τις ερωτήσεις και επικοινωνούμε με τους επισκέπτες κατά την κράτηση τους, συντονίζοντας το check in τους – τον καθαρισμό του διαμερίσματος και επιβλέπουμε όλη την διαμονή τους ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας.

Εμείς στην Gembnb, χρησιμοποιούμε την καλύτερη συνδρομοτική πλατφόρμα τιμολόγησης  Wheelhouse  που είναι διαθέσιμη στη βιομηχανία των βραχυπρόσθεσμων μισθώσεων για να μεγιστοποιήσουμε πραγματικά το εισόδημά σας.

Προκειμένου να προσελκύσετε επισκέπτες, η ιδιοκτησία σας πρέπει να αναθεωρηθεί τόσο ψηλά όσο μπορεί. Για να το βοηθήσουμε, δημιουργούμε και στέλνουμε εγχειρίδια ιδιοκτησίας, περιγράφοντας τους κανόνες του σπιτιού, παρέχοντας τοπικές συστάσεις για αξιοθέατα μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επιπλέον, διαθέτουμε ένα δίκτυο επιλεγμένων επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες όπως μεταφορές από ή προς τα αεροδρόμια / εκδρομές / λύσεις για τις αποσκευές των επισκεπτών, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Θα κάνουμε πάντα ό,τι καλύτερο είναι εφικτό για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση των επισκεπτών και τη θετική κριτική του, η οποία είναι κρίσιμη για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του ακινήτου στις πλατφόρμες.

Κάθε λεπτομέρεια μετράει για μια κριτική 5 αστέρων.

γρηγορη απαντηση

Απαντάμε άμεσα στους υποψήφιους καλεσμένους σας όλο το 24άωρο.

 

συντονισμοσ επισκεπτων

Συντονίζονουμε το check in – τον καθαρισμό του διαμερίσματος και επιβλέπουμε όλη την διαμονή των επισκεπτών ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας.

 

δυναμικη τιμολογηση

Βελτιστοποίηση της τιμολόγησης της ιδιοκτησίας σας καθημερινά με τους προσαρμοσμένους αλγόριθμους τιμολόγησης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E. [email protected]

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η GemBnB σας βοηθάει στην απαιτητική διαχείριση της ιδιοκτησίας σας στα Airbnb® και Booking.com®.

Από τις κρατήσεις και υπηρεσίες καθαρισμού και υποδοχής, φροντίζουμε για τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις σας.

Για κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστά προσαρμoζόμαστε στις ανάγκες του, στην GemBnB κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το ακίνητό σας.

© GemBnB:  2023. All rights reserved.      Οδηγίες χρήσης