ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η ραχοκοκαλιά των υπηρεσιών μας. Απαντάμε άμεσα στους υποψήφιους επισκέπτες.

Αντιμετωπίζουμε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλες τις ερωτήσεις και επικοινωνούμε με τους επισκέπτες κατά την κράτηση τους, συντονίζοντας το check in τους – τον καθαρισμό του διαμερίσματος και επιβλέπουμε όλη τη διαμονή τους ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας.

Εμείς στην Gembnb, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες συνδρομητικές πλατφόρμες τιμολόγησης που είναι διαθέσιμες στην αγορά, για να μεγιστοποιήσουμε πραγματικά το εισόδημά σας.

Προκειμένου να προσελκύσετε επισκέπτες, το ακίνητο  σας πρέπει να σκαρφαλώσει όσο ψηλότερα γίνεται στις πλατφόρμες. Για να το βοηθήσουμε, δημιουργούμε και στέλνουμε εγχειρίδια ιδιοκτησίας, περιγράφοντας τους κανόνες του σπιτιού, παρέχοντας τοπικές συστάσεις για αξιοθέατα μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επιπλέον, διαθέτουμε ένα δίκτυο επιλεγμένων επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες όπως μεταφορές από ή προς τα αεροδρόμια / εκδρομές / λύσεις για τις αποσκευές των επισκεπτών, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Θα κάνουμε πάντα ότι καλύτερο είναι εφικτό για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση των επισκεπτών και τη θετική κριτική τους, η οποία είναι κρίσιμη για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του ακινήτου στις πλατφόρμες.

Κάθε λεπτομέρεια μετράει για μια κριτική 5 αστέρων.

γρηγορη απαντηση

Απαντάμε άμεσα στους υποψήφιους καλεσμένους σας.

 

συντονισμοσ επισκεπτων

Συντονίζουμε το check in – τον καθαρισμό του διαμερίσματος και επιβλέπουμε όλη τη διαμονή των επισκεπτών ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας.

 

δυναμικη τιμολογηση

Βελτιστοποίηση της τιμολόγησης της ιδιοκτησίας σας καθημερινά με τους προσαρμοσμένους αλγόριθμους τιμολόγησης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E. [email protected]

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η GemBnB σας βοηθάει στην απαιτητική διαχείριση της ιδιοκτησίας σας στα Airbnb® και Booking.com®.

Από τις κρατήσεις και υπηρεσίες καθαρισμού και υποδοχής, φροντίζουμε για τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις σας.

Για κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστά προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του, στην GemBnB κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το ακίνητο σας.

© GemBnB:  2023. All rights reserved.      Οδηγίες χρήσης