ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η GEMBNB;

Η Gembnb είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία διαχείρισης βραχυπρόθεσμων μισθώσεων που ειδικεύεται σε ενοικιάσεις τύπου Airbnb®. Αναλαμβάνουμε όλα όσα σχετίζονται με τη διαχείριση του ακινήτου σας, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και καθαρίζοντας το διαμέρισμά σας, μέχρι τη διαχείριση των επισκεπτών στις πλατφόρμες. Η πολυετή πείρα μας από το San Fransisco, στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα διασφαλίζει ότι το ακινητό σας θα βρίσκεται σε καλά χέρια.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Προκειμένου ένα ακίνητο να έχει σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας, πρέπει να πληρεί ορισμένες  προϋποθέσεις. Μια βασική προϋπόθεση είναι το ακίνητο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κανείς δε θα ήθελε να μείνει σε ένα μέρος όπου οι σοβάδες κρέμονται  από τους τοίχους, τα παράθυρα πέφτουν και οι πόρτες δεν κλείνουν. Επίσης, οι ακόλουθες παροχές θεωρούνται σημαντικές: – Θέρμανση – Ψυγείο – Τηλεόραση (σχετικά μοντέρνα) – Βασικά μαγειρικά σκεύη – σταθερό Wi-Fi – Κλιματισμός – Ζεστό νερό – Πιστολάκι μαλλιών – Σίδερο – Σφουγγαρίστρα – Κουβάς – Καθαριστικά.

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ;

Μόλις συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, χρειαζόμαστε έως και 3 ημέρες μέχρι να έχουμε τα πάντα έτοιμα και να ξεκινήσουμε να προβάλλουμε την ιδιοκτησία σας στις πλατφόρμες. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε να κερδίζετε άμεσα! Να σημειωθεί επίσης ότι όσο θα περνάει ο καιρός και κερδίζουμε θετικές κριτικές, η απόδοση του ακινήτου και συνεπώς τα κέρδη σας θα αυξάνονται αναλογικά!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΜΙΘΣΘΩΣΗ

Οι βραχυπρόθεσμες μισθώσεις τύπου Airbnb μπορούν να αποφέρουν πολλά περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τα κλασσικά μακροπρόθεσμα μισθωτήρια, ανάλογα πάντα και με την ποιότητα και κυρίως την τοποθεσία του ακινήτου. Είναι ένας εύκολος, έξυπνος και αποτελεσματικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας αποφεύγοντας όλα τα προβλήματα που εμπεριέχει η μακροχρόνια μίσθωση, ειδικά στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, από το νόμο, δεν μπορείτε να αποδεσμευτείτε από έναν ανεπιθύμητο ενοικιαστή που δε σέβεται τη συμφωνία σας, εκτός αν περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια. Άλλο ένα γνωστό πρόβλημα μακροπρόθεσμης μίσθωσης είναι ότι θα πρέπει πάντα να πληρώνετε τους φόρους ακόμη και αν δεν έχετε εισπράξει το ενοίκιο. Για να μην αναφέρουμε ότι συνήθως οι μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις συνήθως εμπεριέχουν και πάρα πολλές ζημιές. Τέλος, ο ελληνικός τουρισμός αυξάνεται κάθε χρόνο, καθιστώντας τη βραχυπρόθεσμη μίσθωση μια πολύ ελκυστική επιχειρηματικά απόφαση.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ;

Μόλις περάσουμε το ακίνητο σας στο σύστημα μας, θα σας δώσουμε ένα δυναμικό ημερολόγιο αποκλειστικά για το ακίνητο σας. Το ημερολόγιό σας θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, ώστε να γνωρίζετε πάντα τι συμβαίνει με το ακίνητο σας.

ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;

Φυσικά, και μπορείτε, εφ ‘όσον μας ενημερώσετε εγκαίρως και είναι αυτονόητο ότι δε θα πρέπει να υπάρχει κράτηση για τις επιθυμητές σας ημερομηνίες.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η GEMBNB THN ANAKAΙΝΙΣH ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ;

Η Gembnb δεν παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης, αλλά συνεργαζόμαστε με ένα επιλεγμένο δίκτυο επαγγελματιών που μπορούμε να συστήσουμε. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με το ακίνητο σας, θα σας καθοδηγήσουμε πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΩΝ ΜΟΥ;

Τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα θα σας αποστέλλεται ένα παραστατικό στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μαζί με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις. Οι πληροφορίες αναφορικά είναι: ημερομηνίες κρατήσεων, ονόματα, αναφορά πλατφόρμας που έγινε η κράτηση, λεπτομέρειες πληρωμής και αριθμοί διαβατηρίου/ΑΦΜ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΝΥΧΤΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ

Kαλό είναι να γνωρίζετε ότι η ζήτηση και ο ανταγωνισμός (ανά περιοχή) καθορίζουν την τιμή ενοικίασης. Εάν η επιθυμητή τιμή σας θεωρείται υπερβολικά υψηλή για την περιοχή, το ακίνητο σας μπορεί να παραμείνει άδειο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι “χρειάζεται”, προκαλώντας περισσότερη ζημιά παρά καλό.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Προσθέτουμε πάντα τον τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμείτε ως την προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμής. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα τον έλεγχο του εισοδήματός σας. Ωστόσο, είναι συνηθισμένο, ειδικά με κρατήσεις που γίνονται πλησιέστερα στο τέλος του μήνα, να μην είναι δυνατή η αντιστοίχιση όλων των πληρωμών των κρατήσεων που αναφέρονται στο παραστατικό μας με τις πληρωμές σας από την τράπεζά σας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως, καθώς εργαζόμαστε μόνο με μεγάλες πλατφόρμες όπως Airbnb®, Booking.com® και Expedia®, και έτσι θα λαμβάνετε πάντα τις πληρωμές που σας αναφέρουμε. Ως σημείο αναφοράς για δικιά σας ευκολία σας ενημερώνουμε ότι η Airbnb πληρώνει 7-10 ημέρες μετά την ημερομηνία του check-in και η Booking.com πληρώνει 7-10 ημέρες μετά το check-out.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

Σε όλα τα χρόνια της εμπειρίας μας, χειριζόμαστε δεκάδες κρατήσεις σε καθημερινή βάση και σπάνια αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα. Το σπάσιμο μιας κούπας καφέ ή ενός πιάτου είναι τα πιο συνηθισμένα σενάρια και σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί ίσως να αντιμετωπίσουμε μια σπασμένη καρέκλα ή κάτι αντίστοιχο. Σε όλες τις περιπτώσεις, κατά 99%  ο επισκέπτης είναι πρόθυμος να καλύψει το κόστος χωρίς προβλήματα. Επίσης, κάθε πλατφόρμα έχει διαφορετικές πολιτικές για αυτά τα θέματα και εάν προκύψει κάποιο ζήτημα, να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να επιλυθεί μέσα στο πλαίσιο που μπορούμε να δράσουμε ανά περίπτωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘYΝΗΣ

Η Αirbnb και η Booking παρέχει κάλυψη αστικής ευθύνης ύψους έως και ενός εκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ ανά περιστατικό, σε περιπτώσεις απαιτήσεων από τρίτους για σωματικό τραυματικό ή ζημιά στην ιδιοκτησία.
Το πρόγραμμα καλύπτει συγκεκριμένες ζημιές σε κοινόχρηστους χώρους μιας ιδιοκτησίας έξω από την ίδια την καταχώρηση (για παράδειγμα, στο λόμπι ενός κτιρίου). Οι ιδιοκτήτες  επίσης καλύπτονται σε ορισμένες περιπτώσεις τραυματισμού ενός επισκέπτη κατά τη διάρκεια μιας διαμονής του ή αν ένας επισκέπτης προκαλέσει ζημιά στο κτίριο/διαμέρισμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E. [email protected]

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η GemBnB σας βοηθάει στην απαιτητική διαχείριση της ιδιοκτησίας σας στα Airbnb® και Booking.com®.

Από τις κρατήσεις και υπηρεσίες καθαρισμού και υποδοχής, φροντίζουμε για τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις σας.

Για κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστά προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του, στην GemBnB κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το ακίνητο σας.

© GemBnB:  2023. All rights reserved.      Οδηγίες χρήσης